Infrahealth

PARTNERS

Samen bouw je aan de toekomst, dat is onze overtuiging. We hebben met succes diverse opdrachten vervuld voor verschillende opdrachtgevers. Dat hadden we niet kunnen doen zonder een goede samenwerking met onze partners. De ervaringen die we hierbij hebben opgedaan in het verleden, nemen we mee naar nieuwe opdrachten. Zo hebben we met diverse softwareleveranciers en andere dienstverleners de nodige ervaring opgebouwd. Wij werken samen met:
Logo Blue Y

“Wij geloven in het bundelen van krachten en expertise om de beste oplossing aan onze klanten te kunnen bieden. Vanuit deze basis, onze complementaire talenten en raakvlakken is de samenwerking tussen Blue-Y en InfraHealth ontstaan. Ieder sterk op zijn eigen terrein, Samen MEERwaarde voor onze klanten.”

Patrick Struyk
Managing partner

Logo ViolisIT

“Samenwerken met Infrahealth is met kennis zorgen voor gezond resultaat”

Simon van der Kamp
Directeur/eigenaar

Logo Eagle ICT Consultancy

EAGLE ICT Consultancy

“De partij die hielp mij, de weg te vinden in het land van de zelfstandige, mij aan mijn eerste opdracht hielp en zorgde voor de juiste afspraken. In de toekomst zullen zeker nog vaker samenwerken en gebruikmaken van elkaars netwerk.”

Hendrik van Apeldoorn
Directeur/eigenaar

Logo Simites Consultancy

Simites

“Een betrouwbare partner, door optimale samenwerking versterken wij de invulling van onze dienstverlening”

Simon Langenberg
Directeur/eigenaar

X-ICT

“Onze klanten waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dit vinden we ook van Infrahealth!”