Infrahealth

OVER ONS

InfraHealth is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van IT-projectmanagement, IT-advisering en IT-interim-management in de Zorg. Onze professionals van hebben zeer ruime kennis van en werkervaring met de IT van ziekenhuizen, GGZ en Care. De combinatie van deze kennis en ervaring met projectmanagement vaardigheden zorgt voor een daadkrachtige invulling in het ondersteunen van zorgorganisaties bij het realiseren van concrete doelen. Zowel bij levering, implementatie als beheer en onderhoud van IT-Infrastructuren.

Voor wie werken wij?

CURE

Ziekenhuizen, GGZ, Zorgcentra

CARE

Ouderenzorg, Thuiszorg, Zorg voor mensen met een beperking, GGZ, Jeugdzorg

IF-over-ons-team

Onze missie

“Wij lossen complexe IT vraagstukken in de zorg op. Met hart voor de zorg staan wij schouder aan schouder met onze klant.
Omdat IT àltijd moet kloppen.”

Onze merkwaarden in uw voordeel!

Regisseur: wij nemen het voortouw en nemen de problematiek bij je uit handen.
Specialist: wij hebben de benodigde kennis en voegen dit toe aan de bestaande teams
Eigenwijs: we volgen niet altijd het begaande pad en juist dat levert nieuwe en frisse inzichten en oplossingen op.
Betrokken: in alles wat we doen en iedere stap van het proces moet u het gevoel hebben dat we schouder aan schouder staan. We doen het samen, want daar geloven wij in. Met hart voor de zorg, omdat IT moet kloppen.

TEAM

Tjerry Hoekstra

Managing Partner | Specialisme: domotica in de zorg

Tjerry is al lange tijd werkzaam in de ICT-branche en heeft een brede kennis van ICT-infrastructuren. Hij heeft deze kennis op gedaan in diverse functies en rollen bij meerdere ICT-bedrijven en diverse organisaties. Hij is communicatief vaardig, legt makkelijk contacten. Klanten kenmerken Tjerry als prettig in de omgang en benoemen zijn pragmatische en technische kijk op innovatieve ICT-uitdagingen met een commerciële invalshoek.

Met meer dan 15 jaar ervaringen in de zorg, is zijn kennis op het gebied van IT in de zorg continu verrijkt. Technologie krijgt steeds meer invloed en impact in de zorg. Daarom heeft Tjerry zich de laatste jaren toegelegd op Zorgdomotica. Hierbij is de specialiteit de technische, infrastructurele kant van het gebruik van zorg oproep systemen. Denk hierbij aan koppelingen van VoIP/IP Telefonie, LAN, WAN, Wifi, Voice-Data integratie.

Wil jij een keer in contact komen met Tjerry om verder te praten over bijvoorbeeld Domotica in de zorg of over hoe InfraHealth of HealthDomotics jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Niek Ferwerda

Managing Partner | Specialisme: IT-REGISSEUR IN DE ZORG

Niek heeft ruim 20 jaar ervaring in het oplossen van complexe IT vraagstukken. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het initiëren en begeleiding van veranderingen in organisaties en levering van ICT. Zijn doel is ICT als middel in te zetten: bruikbaar en beheersbaar, waardoor de zorg kan zorgen ondersteund door ICT. Niek wordt omschreven als een betrokken adviseur en prettig in de omgang. Daarbij benoemen klanten dat Niek niet bang is om beslissingen te nemen, met nieuwe inzichten en oplossingen komt en pas klaar is als ICT werkt zoals bedoeld. En dat is als een oplossing niet op zichzelf werkt, maar past in het grotere geheel van complexe ICT. Pas als dat is bereikt samen met de mensen om hem heen, heeft hij een voldaan gevoel.

Wil jij een keer in contact komen met Niek om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe InfraHealth jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Jan van Pijkeren

Managing Partner | Specialisme: MOEILIJKE DINGEN MAKKELIJK MAKEN 

Jan is een ervaren projectmanager die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Hij voert het liefst projecten uit met een technisch inhoudelijke component. Zowel binnen IT-infrastructuren als binnen domotica omgevingen. Maar hij draait zijn hand ook niet om voor een EPD/ECD implementatie, een procesoptimalisatie of de aansturing van een IT-afdeling. 

Jan kan ingezet worden op vlakken waarin organisatie en techniek bij elkaar samen komen. In politiek gevoelige omgevingen kan Jan zich prima bewegen. 

Jan haalt zijn voldoening uit het luisteren naar de wensen van zijn opdrachtgever en daarin te adviseren en mee te denken in een oplossing. Kenmerkend voor zijn stijl van leidinggeven is het initiatief nemen om samen met het team naar de gewenste situatie toe te werken. Daarbij zijn een goede planning en gestructureerd werken en oog voor detail van groot belang.

Wil jij een keer in contact komen met Jan om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe InfraHealth jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Jacco Vermeer

Consultant | Specialisme: Zaken in beweging brengen

Jacco is in 2019 na zijn studie Business IT & Management gestart als consultant bij Infrahealth. Hij houdt ervan om opdrachten uit te voeren op het snijvlak van de zorg en IT. Het zorgproces optimaliseren doormiddel van IT-middelen is daarbij het doel. Voldoening uit zijn werk haalt hij wanneer de samenwerking tussen verschillende mensen of partijen goed verloopt. Jacco wordt omschreven als communicatief, verantwoordelijk en klantgericht.

Wil jij een keer in contact komen met Jacco om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe InfraHealth jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Wim Schoemaker

Projectmanager | Specialisme: VERBINDER IN DE ZORG

Wil jij een keer in contact komen met Wim om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe HealthDomotics jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Maurits Vizzini

Projectmanager | Specialisme: VERBINDER IN DE ZORG

Wil jij een keer in contact komen met Maurits om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe HealthDomotics jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.