Infrahealth

OVER ONS

InfraHealth is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van IT-projectmanagement, IT-advisering en IT-interim-management in de Zorg. Onze professionals hebben zeer ruime kennis van en werkervaring met de IT van ziekenhuizen, GGZ en Care. De combinatie van deze kennis en ervaring met projectmanagement vaardigheden zorgt voor een daadkrachtige invulling in het ondersteunen van zorgorganisaties bij het realiseren van concrete doelen. Zowel bij levering, implementatie als beheer en onderhoud van IT-Infrastructuren.

Onze missie

“Wij lossen complexe IT vraagstukken in de zorg op. Met hart voor de zorg staan wij schouder aan schouder met onze klant.
Omdat IT àltijd moet kloppen.”

Onze merkwaarden in uw voordeel!

Regisseur: wij nemen het voortouw en nemen de problematiek bij je uit handen.
Specialist: wij hebben de benodigde kennis en voegen dit toe aan de bestaande teams
Eigenwijs: we volgen niet altijd het gebaande pad en juist dat levert nieuwe en frisse inzichten en oplossingen op.
Betrokken: in alles wat we doen en iedere stap van het proces moet u het gevoel hebben dat we schouder aan schouder staan. We doen het samen, want daar geloven wij in. Met hart voor de zorg, omdat IT moet kloppen.

TEAM

Tjerry Hoekstra

Managing Partner | Specialisme: domotica in de zorg

Tjerry is al lange tijd werkzaam in de ICT-branche en heeft een brede kennis van ICT-infrastructuren. Hij heeft deze kennis op gedaan in diverse functies en rollen bij meerdere ICT-bedrijven en diverse organisaties. Hij is communicatief vaardig, legt makkelijk contacten. Klanten kenmerken Tjerry als prettig in de omgang en benoemen zijn pragmatische en technische kijk op innovatieve ICT-uitdagingen met een commerciële invalshoek.

Met meer dan 15 jaar ervaringen in de zorg, is zijn kennis op het gebied van IT in de zorg continu verrijkt. Technologie krijgt steeds meer invloed en impact in de zorg. Daarom heeft Tjerry zich de laatste jaren toegelegd op Zorgdomotica. Hierbij is de specialiteit de technische, infrastructurele kant van het gebruik van zorg oproep systemen. Denk hierbij aan koppelingen van VoIP/IP Telefonie, LAN, WAN, Wifi, Voice-Data integratie.

Wil jij een keer in contact komen met Tjerry om verder te praten over bijvoorbeeld Domotica in de zorg of over hoe InfraHealth of HealthDomotics jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Niek Ferwerda

Managing Partner | Specialisme: IT-REGISSEUR IN DE ZORG

Niek heeft ruim 20 jaar ervaring in het oplossen van complexe IT vraagstukken. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het initiëren en begeleiding van veranderingen in organisaties en levering van ICT. Zijn doel is ICT als middel in te zetten: bruikbaar en beheersbaar, waardoor de zorg kan zorgen ondersteund door ICT. Niek wordt omschreven als een betrokken adviseur en prettig in de omgang. Daarbij benoemen klanten dat Niek niet bang is om beslissingen te nemen, met nieuwe inzichten en oplossingen komt en pas klaar is als ICT werkt zoals bedoeld. En dat is als een oplossing niet op zichzelf werkt, maar past in het grotere geheel van complexe ICT. Pas als dat is bereikt samen met de mensen om hem heen, heeft hij een voldaan gevoel.

Wil jij een keer in contact komen met Niek om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe InfraHealth jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Jan van Pijkeren

Managing Partner | Specialisme: MOEILIJKE DINGEN MAKKELIJK MAKEN 

Jan is een ervaren projectmanager die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Hij voert het liefst projecten uit met een technisch inhoudelijke component. Zowel binnen IT-infrastructuren als binnen domotica omgevingen. Maar hij draait zijn hand ook niet om voor een EPD/ECD implementatie, een procesoptimalisatie of de aansturing van een IT-afdeling. 

Jan kan ingezet worden op vlakken waarin organisatie en techniek bij elkaar samen komen. In politiek gevoelige omgevingen kan Jan zich prima bewegen. 

Jan haalt zijn voldoening uit het luisteren naar de wensen van zijn opdrachtgever en daarin te adviseren en mee te denken in een oplossing. Kenmerkend voor zijn stijl van leidinggeven is het initiatief nemen om samen met het team naar de gewenste situatie toe te werken. Daarbij zijn een goede planning en gestructureerd werken en oog voor detail van groot belang.

Wil jij een keer in contact komen met Jan om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe InfraHealth jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Wim Schoemaker

Projectmanager | Specialisme: VERBINDER IN DE ZORG

Wim is per 1 februari begonnen bij InfraHealth / HealthDomotics.
Hij is al lange tijd werkzaam in de ICT-branche bij zowel dienstverleners als zorginstellingen in diverse functies en rollen.
Vandaar dat Wim zich als een vis in het water voelt, op het scheidingsvlak van ICT en zorg.
Als projectmanager voelt hij zich vooral thuis in (technisch) uitdagende ICT projecten met een hoge mate van complexiteit. En als zorgverbinder wil hij graag tussen de zorgmedewerkers zijn projecten uitvoeren. Dit dan als projectmanager voor IT-infrastructuren, zorgdomotica en werkplekomgevingen.

Daarnaast heeft Wim veel ervaring met de (technische) implementaties van zorgportalen, ziekenhuis systemen en DigiD koppelingen. Iets wat steeds meer binnen de zorg noodzakelijk wordt.

Wim haalt voldoening uit zijn werk als zijn (zorgdomotica) projecten geïmplementeerd worden zoals van te voren besproken en bedacht. Dit verhoogd dat de kwaliteit van de zorg voor de patiënten en cliënten.

Lees meer over Wim op onze nieuwspagina.

Wil jij een keer in contact komen met Wim om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe InfraHealth / HealthDomotics jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Maurits Vizzini

Projectmanager | Specialisme: VERBINDER IN DE ZORG

Maurits is per 1 april begonnen bij InfraHealth.

Hij is al lange tijd werkzaam in de ICT-branche bij met name dienstverleners. Dit in diverse rollen, maar de laatste jaren als projectmanager.

Maurits is leergierig en resultaatgericht. Hij is vastberaden om kwaliteit te leveren. Het persoonlijk contact met de klant vindt hij leuk aan zijn werk. Maurits heeft ook een technische achtergrond. Men zegt vaak wel dat een projectmanager niets van de inhoud hoeft te weten, maar dat is toch wel een voordeel. Het inschatten van projecten gaat beter en je kunt beter de risico’s en de consequenties van die risico’s overzien. En kan Maurits aan tafel met de klant sneller schakelen. 

Maurits haalt voldoening uit z’n werk als hij zijn kennis en expertise goed kan inzetten.
In de zorg gebeurd veel op het gebied van vernieuwing en techniek. Dat interesseert Maurits met name. Een goed voorbeeld daarvan is de ontwikkeling van zorgdomotica. Hij vindt het prachtig om te zien hoe zorgdomotica bijdraagt aan positieve veranderingen in de zorg. Dit voor zowel de zorgprofessional als voor de cliënt.

Lees meer over Maurits op onze nieuwspagina.

Wil jij een keer in contact komen met Maurits om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe InfraHealth / HealthDomotics jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Edwin Pultrum

Consultant/projectmanager | SPECIALISME: VERBINDER tussen ICT & Zorg

Edwin Pultrum is projecleider en consultant, zowel bij InfraHealth als HealthDomotics. Hij is al ruim 20 jaar werkzaam in de ICT-branche bij diverse ICT-dienstverleners, maar ook in functies binnen de ouderen- en gehandicaptenzorg. Edwin heeft een technische achtergrond en ervaring als adviseur, projectleider en IT-servicemanager. Hij kent de zorg en de uitdagingen in deze sector door en door.

Edwin wil graag waardevolle bijdrages leveren aan klanten. Daarbij is zijn belangrijkste uitgangspunt dat de inzet van ICT-oplossingen toegevoegde waarde moet bieden. Hiernaast vindt Edwin het belangrijk dat hij inhoudelijk goed op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen en wil hij graag voortdurend bijleren, op dit moment voornamelijk op het vlak van zorgoproepsystemen. De traditionele domeinen ICT, telefonie, zorgoproepsystemen en domotica verdwijnen langzamerhand en je ziet dat deze domeinen steeds meer integreren binnen de ICT-infrastructuur. Dit betekent ook een toename in complexiteit en verantwoordelijkheden, waarbij er vaak meerdere leveranciers betrokken zijn. In het geval van verstoringen is het dan fijn dat InfraHealth / HealthDomotics hierin een regierol kan vervullen. Juist omdat wij juist veel kennis hebben van deze oplossingen. Edwin haalt dan ook voldoening uit zijn werk als hij de juiste leveranciers erbij betrekt en ze zich gezamenlijk inzetten om snel een oplossing te zoeken voor de klant, waardoor de impact van een verstoring minimaal blijft.

Edwin is resultaatgericht en houdt bovendien ook van het persoonlijk contact met de klant. Hij vindt het namelijk belangrijk dat zorgmedewerkers geen gedoe ervaren bij het gebruik van ICT-oplossingen. De oplossingen moeten eenvoudig en intuïtief zijn. Daar zet hij zich voor in en als dat lukt, dan geeft hem dat energie en voldoening.

Gerard van der Gronden

Projectmanager | Projectmanager in de zorg

Gerard van der Gronden is projectmanager bij InfraHealth. Met zijn 24 jaar ervaring als projectmanager heeft hij in een breed scala van branches gewerkt. De afgelopen vier jaar is hij werkzaam in de gezondheidszorg en met name betrokken bij implementaties van Digitaal Dossier Systemen.

Gerard denkt en handelt graag vanuit de organisatie. De ontwikkeling op basis van strategische en tactische doelstellingen vaststellen en beheren van de projectenkalender. Het initiëren, inrichten en uitvoeren van projecten en programma’s waarbij Gerard nooit de aandacht voor de mens uit het oog verliest.

Gerard werkt graag samen met mensen. Als ervaren leidinggevende is hij het gewend teams te bouwen en mensen te verbinden om gestelde doelen te bereiken. Want alleen als team, met allemaal dezelfde rechten, plichten en verantwoordelijkheden, is dit realiseerbaar. Hierbij coacht en faciliteert hij om medewerkers optimaal te kunnen laten functioneren.

Gerard kijkt en onderzoekt graag met de klant verder dan alleen het oplossen door IT-middelen. Het breed denken in mogelijkheden waarbij zijn credo “kan niet, bestaat niet” centraal staat. Uiteindelijk het schijnbaar onmogelijke realiseren, dat is waar Gerard voor gaat.