InfraHealth

OVER ONS

HealthDomotics helpt uw zorgorganisatie om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Door onze kennis en kunde die we meebrengen op het moment dat we samen aan de slag gaan zorgen we er voor dat u de juiste keuze maakt en de beste innovatieve oplossingen toepast.

TEAM

Tjerry Hoekstra

Managing partner | Specialisme: domotica in de zorg

Tjerry is al lange tijd werkzaam in de ICT-branche en heeft een brede kennis van ICT-infrastructuren. Hij heeft deze kennis op gedaan in diverse functies en rollen bij meerdere ICT-bedrijven en diverse organisaties. Hij is communicatief vaardig, legt makkelijk contacten. Klanten kenmerken Tjerry als prettig in de omgang en benoemen zijn pragmatische en technische kijk op innovatieve ICT-uitdagingen met een commerciële invalshoek.

Met meer dan 15 jaar ervaringen in de zorg, is zijn kennis op het gebied van IT in de zorg continu verrijkt. Technologie krijgt steeds meer invloed en impact in de zorg. Daarom heeft Tjerry zich de laatste jaren toegelegd op Zorgdomotica. Hierbij is de specialiteit de technische, infrastructurele kant van het gebruik van zorg oproep systemen. Denk hierbij aan koppelingen van VoIP/IP Telefonie, LAN, WAN, Wifi, Voice-Data integratie.

Wil jij een keer in contact komen met Tjerry om verder te praten over bijvoorbeeld Domotica in de zorg of over hoe InfraHealth of HealthDomotics jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak. 

Lees hier een interessante blog van Tjerry over betrouwbare wifi.

Niek Ferwerda

Managing partner | Specialisme: IT-REGISSEUR IN DE ZORG

Niek heeft ruim 20 jaar ervaring in het oplossen van complexe IT vraagstukken. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het initiëren en begeleiding van veranderingen in organisaties en levering van ICT. Zijn doel is ICT als middel in te zetten: bruikbaar en beheersbaar, waardoor de zorg kan zorgen ondersteund door ICT. Niek wordt omschreven als een betrokken adviseur en prettig in de omgang. Daarbij benoemen klanten dat Niek niet bang is om beslissingen te nemen, met nieuwe inzichten en oplossingen komt en pas klaar is als ICT werkt zoals bedoeld. En dat is als een oplossing niet op zichzelf werkt, maar past in het grotere geheel van complexe ICT. Pas als dat is bereikt samen met de mensen om hem heen, heeft hij een voldaan gevoel.

Wil jij een keer in contact komen met Niek om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe HealthDomotics jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Lees hier hoe klanten het ervaren om met Niek samen te werken.

Jan van Pijkeren

Managing partner | Specialisme: MOEILIJKE DINGEN MAKKELIJK MAKEN

Jan is een ervaren projectmanager die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Hij voert het liefst projecten uit met een technisch inhoudelijke component. Zowel binnen IT-infrastructuren als binnen domotica omgevingen. Maar hij draait zijn hand ook niet om voor een EPD/ECD implementatie, een procesoptimalisatie of de aansturing van een IT-afdeling. 

Jan kan ingezet worden op vlakken waarin organisatie en techniek bij elkaar samen komen. In politiek gevoelige omgevingen kan Jan zich prima bewegen. 

Jan haalt zijn voldoening uit het luisteren naar de wensen van zijn opdrachtgever en daarin te adviseren en mee te denken in een oplossing. Kenmerkend voor zijn stijl van leidinggeven is het initiatief nemen om samen met het team naar de gewenste situatie toe te werken. Daarbij zijn een goede planning en gestructureerd werken en oog voor detail van groot belang.

Wil jij een keer in contact komen met Jan om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe HealthDomotics jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak. 

Lees hier een mooie blog van Jan over ICT en nieuwbouw in de zorg.

Gerwim Heerspink

Consultant | Specialisme: Zorgdomotica en adoptie

Gerwim is begin 2021 begonnen als Consultant bij Healthdomotics.

Met 10 jaar ervaring in zowel de gehandicaptenzorg als de psychiatrie als woonbegeleider, weet hij wat de zorgprofessional nodig heeft aan het bed en hoe ze er het beste mee kunnen werken.

Hij haalt voldoening uit zijn werk als de gekozen zorgdomotica oplossing werkt zoals van te voren bedacht en dit het werk voor de zorgprofessional beter en leuker maakt zodat de kwaliteit van de zorg voor de patiënten en cliënten omhoog gaat.’’ Kijk, dan spreekt mijn hart voor de zorg.’’

Lees meer over Gerwim op onze nieuwspagina.

Wil jij een keer in contact komen met Gerwim om verder te praten over zorgdomotica en de wensen en/of vragen hierover binnen jouw zorgorganisatie? Neem dan contact op voor een afspraak

Wim Schoemaker

Projectmanager | Specialisme: VERBINDER IN DE ZORG

Wim is per 1 februari begonnen bij InfraHealth / HealthDomotics.

Hij is al lange tijd werkzaam in de ICT-branche bij zowel dienstverleners als zorginstellingen in diverse functie en rollen.
Vandaar dat Wim zich als een vis in het water voelt, op het scheidingsvlak van ICT en zorg.
Als projectmanager voelt hij zich vooral thuis in (technisch) uitdagende ICT projecten met een hoge mate van complexiteit. En als zorgverbinder wil hij graag tussen de zorgmedewerkers zijn projecten uitvoeren. Dit dan als projectmanager voor IT-infrastructuren, zorgdomotica en werkplekomgevingen.

Daarnaast heeft Wim veel ervaring met de (technische) implementaties van zorgportalen, ziekenhuis systemen en DigiD koppelingen. Iets wat steeds meer binnen de zorg noodzakelijk wordt.

Wim haalt voldoening uit zijn werk als zijn (zorgdomotica) projecten geïmplementeerd worden zoals van te voren besproken en bedacht. Dit verhoogd dat de kwaliteit van de zorg voor de patiënten en cliënten.

Lees meer over Wim in dit artikel.

Wil jij een keer in contact komen met Wim om verder te praten over de IT-vraagstukken binnen jouw organisatie of over hoe HealthDomotics jouw organisatie verder kan helpen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Edwin Pultrum

consultant & Projectmanager

Edwin Pultrum is projectleider en consultant, zowel bij InfraHealth als HealthDomotics. Hij is al ruim 20 jaar werkzaam in de ICT-branche bij diverse ICT-dienstverleners, maar ook in functies binnen de ouderen- en gehandicaptenzorg. Edwin heeft een technische achtergrond en ervaring als adviseur, projectleider en IT-servicemanager. Hij kent de zorg en de uitdagingen in deze sector door en door.

Edwin wil graag waardevolle bijdrages leveren aan klanten. Daarbij is zijn belangrijkste uitgangspunt dat de inzet van ICT-oplossingen toegevoegde waarde moet bieden. Hiernaast vindt Edwin het belangrijk dat hij inhoudelijk goed op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen en wil hij graag voortdurend bijleren, op dit moment voornamelijk op het vlak van zorgoproepsystemen. De traditionele domeinen ICT, telefonie, zorgoproepsystemen en domotica verdwijnen langzamerhand en je ziet dat deze domeinen steeds meer integreren binnen de ICT-infrastructuur. Dit betekent ook een toename in complexiteit en verantwoordelijkheden, waarbij er vaak meerdere leveranciers betrokken zijn. In het geval van verstoringen is het dan fijn dat InfraHealth / HealthDomotics hierin een regierol kan vervullen. Juist omdat wij juist veel kennis hebben van deze oplossingen. Edwin haalt dan ook voldoening uit zijn werk als hij de juiste leveranciers erbij betrekt en ze zich gezamenlijk inzetten om snel een oplossing te zoeken voor de klant, waardoor de impact van een verstoring minimaal blijft.

Edwin is resultaatgericht en houdt bovendien ook van het persoonlijk contact met de klant. Hij vindt het namelijk belangrijk dat zorgmedewerkers geen gedoe ervaren bij het gebruik van ICT-oplossingen. De oplossingen moeten eenvoudig en intuïtief zijn. Daar zet hij zich voor in en als dat lukt, dan geeft hem dat energie en voldoening. 

Lees hier nog een leuk artikel over Edwin.