InfraHealth

SAMEN ZORG VERBINDEN

Ons bedrijfsonderdeel HealthDomotics is gespecialiseerd in het begeleiden van Zorgdomotica implementaties. Van aanbesteding tot zorg levert HealthDomotics de expertise om Zorgdomotica voor de zorg te laten werken.

Hart

HEALTHDOMOTICS

De zorgsector is dynamisch en altijd in beweging. Dat komt door de steeds intensievere zorgvraag vanuit de vergrijzing, de hogere eisen die aan de zorgverlening gesteld worden én de veranderende zorgvraag door de mondige doelgroep die weet wat ze wil. Om kosten beheersbaar te houden groeit de wens de zorgverlening efficiënter en met minder zorgverlenend personeel in te richten. Dit kan uitstekend met de inzet van slimme technologie. Denk hierbij aan draadloze sensoren, IoT (Internet of Things) apparatuur en slimme camera’s. Flexibele draadloze infrastructuren en smart devices voorzien heden ten dage in een moderne invulling van een zorgbedrijf. 

HealthDomotics helpt uw zorgorganisatie om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Door onze kennis en kunde die we meebrengen op het moment dat we samen aan de slag gaan zorgen we er voor dat u de juiste keuze maakt en de beste innovatieve oplossingen toepast. Het resultaat voor u? Alle zorgprocessen binnen de gehele zorgorganisatie zijn maximaal geoptimaliseerd. Zorgmedewerkers worden hierdoor ontlast en de zorg voor cliënten wordt daardoor verbeterd.

Advies

Wij helpen bij het uitstippelen van de juiste route naar het gewenste resultaat

Regie

HealthDomotics helpt organisaties bij het beheersbaar krijgen van dit complexe geheel

Wat kunnen wij voor jou betekenen?