InfraHealth

Diensten

Advies

We bedenken de oplossingen voor uw complexe IT-vraagstukken

ICT is een complex geheel, tegelijk essentieel voor jouw organisatie. Dat begrijpen wij als geen ander. Waar beweegt IT zich naartoe en hoe beweeg je daarin mee? Wij helpen je tot een gedegen IT strategie te komen. Dat doen wij met onze specialistische kennis en door naast onze opdrachtgevers te staan. Jouw vraagstuk is ons vraagstuk en samen gaan we op zoek naar de beste oplossing. Het resultaat? Een praktisch uitvoerbaar en goed beheersbare ICT structuur. En bovenal, vriendelijk in gebruik en efficiënt voor de eindgebruiker. 

Voor InfraHealth is een oplossing pas goed wanneer deze naar tevredenheid werkt. Of dit nu om de totale IT gaat, of juist bepaalde deelgebieden. Uitvoerbaar betekent voor ons dat de investering in tijd en geld altijd aansluit bij de oplossing die wordt neergezet. Een oplossing die past bij de strategie van uw organisatie. Samen zorgen we er voor dat IT geen last voor de organisatie is, maar een middel waar cliënten en medewerkers écht mee geholpen zijn.

Wij verzorgen niet alleen de beste oplossingen, ook helpen wij in het uitstippelen van de juiste route naar het gewenste resultaat. Dat doen we met een logisch en helder stappenplan. Wat wil je nu echt bereiken en waarom? Geen discussie om de discussie, maar hup, aan de slag. Zodat er zichtbaar resultaat geboekt wordt, in de juiste volgorde en in een werkbaar tempo. Op deze manier wordt blijvend resultaat behaald. Samen, schouder aan schouder. Omdat IT moet kloppen.

Wil je meer weten over onze kennis en ervaring op het gebied van Domotica in de zorg? Ons advies bij een aantal IT-vraagstukken vind je in onze blogs.

Projectmanagement

Alles is geregeld, binnen de vooraf gestelde kaders

Projectmanagement zit in ons DNA. Aan het begin van een project stellen we samen het te behalen resultaat af. Vooraf geven we dus al duidelijkheid over de investering in tijd én geld. En hier mag je ons aan houden. Dat past namelijk bij wie wij zijn en waar InfraHealth voor staat. Een man een man, een woord een woord.

Heb je vooraf hulp nodig om de projectopdracht en de businesscase goed uit te werken? Door onze jarenlange ervaring en expliciete kennis van IT projecten in de zorg, weten we wat jou te wachten staat. We helpen je dus niet alleen met de uitvoer van het project, ook creëren we samen de kaders en vertrekpunten.

Kortom; met InfraHealth kiest u voor een partner die samen met jouw organisatie, medewerkers en andere leveranciers in korte tijd resultaat boekt. Dat doen we op basis van vooraf afgestemde te behalen resultaten en met oog voor de continue veranderingen die de voortgang van het project beïnvloeden. Onze projectmanagers geven daarin continu advies over de te maken keuzes, waarin we het gewenste eindresultaat altijd voor ogen houden. Immers, een project is voor ons pas geslaagd wanneer het beoogde resultaat bruikbaar en beheersbaar is opgeleverd.

Implementatie

Het resultaat? Een meer dan tevreden klant en een enthousiaste eindgebruiker

Ons uitgangspunt is dat IT moet werken voor degene die het gebruikt. Dat betekent dat een goede implementatie van IT cruciaal is. En juist in deze fase maakt InfraHealth het verschil, door naast onze opdrachtgevers te staan en mee te denken in de volgende fase. Van technische implementatie naar functioneel gebruik. Medewerkers moeten niet alleen kennis hebben van de gebruiksmogelijkheden, ons doel is om ze ambassadeurs te maken van de tools die we bieden. We maken de mensen enthousiast én leren ze de vaardigheden. Zodat het werk soepeler verloopt en de zorgverlening verbeterd wordt.

Hart voor de zorg, wat betekent dit voor jou? Onze expertise van IT en kennis van de zorg helpt om de implementatie succesvol te laten verlopen. Dit doen we met mensen uit uw organisatie, aangevuld met de professionals van InfraHealth. Onze mensen zijn IT-professionals met oprechte betrokkenheid bij de zorg die jouw organisatie wil bieden. We borgen de resultaten in uw organisatie en maken afspraken over het beheer van de oplossing. Zo kan de organisatie nog lange tijd vooruit met de door ons samen geboden oplossingen.

Op deze manier hebben medewerkers en cliënten baat bij IT. Zodat de iedereen zich kan richten op hetgeen waar ze voor staat. Het verlenen van de beste zorg.

Wil je weten hoe onze klanten denken over implementatie door InfraHealth? Lees dan eens deze blog.

Regie Management

Wij zorgen er voor dat uw IT organisatie blijft kloppen

Regie op IT is in deze tijd essentieel. We hebben het dan over een complex samenspel tussen oplossingen, geleverd door verschillende IT-organisaties, waar regie op gevoerd moet voeren. De specialisten van InfraHealth helpen zorgorganisaties bij het beheersbaar krijgen van dit soort complexe vraagstukken. We stellen een plan op waarmee IT beheersbaar wordt, sturen de verschillende projecten aan die nodig zijn om IT op orde te brengen. Simpel gezegd richt InfraHealth uw IT organisatie in, van A tot Z. Dat doen we samen, schouder aan schouder.

De specialisten van InfraHealth werken vanuit de visie op IT die voor uw organisatie is vastgesteld. Heeft deze visie een update nodig, of een aanpassing op de vraagstukken en innovaties van vandaag? Dan helpen we deze visie verder te ontwikkelen. Onze specialisten hebben ervaring met HR-processen, het doorvoeren van organisatieveranderingen en het inrichten van leveranciersmanagement.

Het resultaat voor jouw organisatie? Aan het einde van de interim fase is de organisatie in staat om met eigen mensen de gemaakte afspraken te continueren.

Kortom: met een specialist van InfraHealth kiest u voor professionele en ervaren managers. We hebben niet alleen kennis van zorg en IT. Wij zijn dé specialistische IT-regisseur in de zorg en het traject dat we samen doormaken ervaar je ons daadkrachtig leiderschap.  Met een pragmatische aanpak, en zichtbaar resultaat. Samen, schouder aan schouder. Omdat IT moet kloppen.

Wil je verder praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen? We maken graag tijd vrij om een keer vrijblijvend met elkaar in gesprek te gaan. Neem contact met ons op, dan komen we bij je langs en geven meer tekst en uitleg over wie we zijn en wat we doen. Ook als het gaat over Domotica in de zorg. Lees er hier meer over