InfraHealth

“Ik wil een brugfunctie vervullen tussen de leverancier en de gebruiker”

edwin pultrum infrahealth

Sinds 1 april 2022 werkt Edwin Pultrum als Projectleider/Consultant voor InfraHealth. Edwin heeft een uitgebreide achtergrond en veel ervaring in de IT én in de zorg. Die ervaring wil hij gebruiken om organisaties te helpen goede keuzes te maken en die vervolgens te implementeren. Want precies daarmee kan Edwin zijn meerwaarde laten zien.

Wat is jouw achtergrond?

“Ik heb HBO technische bedrijfskunde gestudeerd. Mijn eerste baan daarna was bij een IT-bedrijf in Zwolle. Daar werkte ik aan een grote verscheidenheid in technische klussen. Ook heb ik toen nog diverse opleidingen gevolgd om mijn technische kennis verder bij te spijkeren. Daarna ben ik onder andere projectleider geweest, ICT-manager bij een zorginstelling en servicemanager bij een gehandicapteninstelling. Inmiddels werk ik meer op het gebied van projectbegeleiding en advies.”

Waarom heb je gekozen voor InfraHealth als werkgever?

“Ik kende al een aantal mensen bij InfraHealth. Zodoende ontstond het contact en toen was het binnen anderhalve week rond. De sfeer sprak me erg aan. InfraHealth is een relatief kleine organisatie, de cultuur en de aanpak past bij mij. Voor mij is het belangrijk dat alles bij elkaar past en dat je ook op je plek zit bij je collega’s. Dat gevoel had ik hier direct.”

Wat verwacht je van je werk bij InfraHealth?

“Afwisseling, waarbij ik zowel veel bij de klant ben te vinden, als binnen de eigen organisatie. Ik ben heel breed geïnteresseerd en vind veel verschillende aspecten van het werkveld leuk en uitdagend. Ik denk graag mee over zorgtechnologie-oplossingen, maar ik probeer ook wat meer te focussen op domotica-oplossingen. Daar heb ik wat minder ervaring in, maar ik vind het thema wel heel interessant. Ik heb er veel zin in om deze expertise verder uit te bouwen en klanten ook daarmee te ondersteunen.”

Wat kun jij de klanten van InfraHealth brengen?

“Kennis en ervaring. Ik weet waarover ik praat. Mensen willen zo min mogelijk ‘gedoe’. Ik hoop onze klanten te ontzorgen door ze te helpen met bijvoorbeeld de keuze voor een bepaald pakket of de implementatie van dat pakket, zonder onnodige rompslomp. Ik ben er goed in om lastige zaken terug te brengen naar Jip en Janneke taal. Het geeft mij voldoening om organisaties te helpen goede keuzes te maken en daarna over te gaan op implementatie. Natuurlijk spreek ik ook de technische taal, maar die wil ik vooral behouden voor de leveranciers. Ik wil een brugfunctie vervullen tussen de leverancier en de gebruiker, zodat ik het voor onze eindklant zo gemakkelijk mogelijk maak.”

Zelf aan de slag bij InfraHealth

Wil jij net als Edwin Pultrum ook aan de slag bij InfraHealth als Domotica Consultant, IT Consultant of IT Projectmanager? Bekijk hier alle vacatures of solliciteer via solliciteren@infrahealth.nl.

Wil je meer weten of heb je een vraag? Bel dan met Niek Ferwerda op 06-22883111.

Relevante artikelen