InfraHealth

Simon Langenberg treedt toe als associate met als focus HealthDomotics

Simon Langenberg treedt toe als associate met als focus HealthDomotics

Graag stellen we Simon Langenberg als nieuwe associate van InfraHealth aan je voor. Simon zal samen met het bestaande team verder invulling gaan geven aan de ambities en ontwikkelingen op het gebied van domotica in de zorg.

Eerder is Tjerry Hoekstra als managing partner ingestapt binnen InfraHealth. Daarmee werd de eerste stap gezet in neerzetten van HealthDomotics als label en specialisatie gericht op domotica in de zorg. Met het toetreden van Simon maken we de volgende stap in dit proces. Als directie van InfraHealth geloven we enorm in de toegevoegde waarde van domotica voor een groot deel van onze klanten. 

“Met Simon voegen we niet alleen heel veel kennis en ervaring toe aan onze organisatie, ook kent hij het speelveld met betrekking tot domotica in de zorg erg goed”. Zegt Tjerry Hoekstra. “Simon is een man met een visie én kent de beste partners en leveranciers. Deze visie kan hij uitstekend doorvertalen naar de klant en vanuit zijn netwerk en door zijn brede kennis van zaken weet hij altijd de juiste oplossingen te vinden, voor de specifieke vragen van de opdrachtgevers. Hier gaan onze klanten enorm veel voordeel uit halen en mede daarom zijn we erg blij Simon per direct als samenwerkingspartner binnen HealthDomotics te mogen presenteren.”

“Mijn doel is om projecten precies zo op te leveren, zoals vooraf in de vraagstelling bedoeld is” vertelt Simon. “Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met de mannen van InfraHealth en samen mooie projecten op te gaan pakken.”

Relevante artikelen