InfraHealth

Jacco Vermeer start als consultant bij InfraHealth

Jacco Vermeer start als consultant bij InfraHealth

Jacco Vermeer is per direct gestart als consultant bij InfraHealth. We zijn erg blij met het toetreden van Jacco, als onderdeel van het team van specialisten waarmee we dagelijks invulling geven aan de vraagstukken van onze klanten.

Jacco voegt als jongste telg van de InfraHealth familie niet alleen frisse wind en bravoure toe, ook brengt hij de nodige ervaring op het snijvlak van IT én de zorg met zich mee. De uit Sneek afkomstige projectleider werkt al ruim een jaar voor InfraHealth en heeft zich in diverse opdrachten voor diverse klanten van zijn beste kant laten zien. Daarom zijn we blij Jacco nu definitief aan ons team toe te mogen voegen.

Als consultant kan Jacco zijn talent om projecten binnen gestelde kaders op te leveren verder ontwikkelen. Daarnaast zal hij binnen bestaande IT teams waarde toe gaan voegen en samen met de specialisten bij onze klanten operationeel en functioneel invulling geven aan de dingen die moeten gebeuren om tot de gewenste resultaten te komen.

Met de komst van Jacco zijn we als organisatie nog beter in staat om inhoudelijk in te spelen op de vragen van onze groeiende groep klanten. 

Als directie wensen we Jacco veel succes en plezier in zijn werk. Welkom bij de club!

Relevante artikelen