InfraHealth

Inrichting noodhospitaal ZNWV Dillenburg

Wat een weken! Wat het coronavirus teweeg brengt, hadden we ons een maand geleden nog niet kunnen voorstellen. We maken het bij InfraHealth direct mee. Waar we kunnen, anticiperen we op de nieuwe werkelijkheid. Veel projecten waar we vorige week aan werkten, moeten even wachten. Eerst zorgen, daarna pakken we de draad weer op.

Tegelijkertijd hebben onze klanten behoefte aan nieuwe oplossingen. Thuiswerken en consult op afstand vragen veel van IT voorzieningen. We zijn bezig werkplekken in te laten richten voor noodvoorzieningen en het invoeren van nieuwe oplossingen voor beeldbellen. Met oog voor de beveiliging van de netwerken tegen hackers, voor wie zorginstellingen ook in tijden van crisis gewilde doelen zijn.

En het blijkt maar weer hoeveel je vanaf huis kunt doen. Overleggen via Microsoft Teams of Zoom, servers beheren op afstand, projectplannen schrijven en maken van afspraken gaat net zo soepel.

Trots op de samenwerking met Zorggroep Noordwest-Veluwe!
In de ziekenhuizen waar we voor werken is alles gericht op de golf aan corona-patiënten. Triageposten, inclusief IT-voorzieningen, zijn in een paar dagen geregeld. En ook hebben we de realisatie van de IT-voorzieningen gecoördineerd, zodat een leegstand pand van Zorggroep Noordwest-Veluwe tot noodhospitaal is omgebouwd.

Trots op wat InfraHealth bereikt voor de Zorg!

Relevante artikelen