InfraHealth

Nieuw adres, nieuw kantoor!

Pand Business Center Meppel

We zijn verhuisd! Hoewel enkele dozen nog moeten worden uitgepakt en de laatste spullen hun plek nog moeten krijgen, hebben we al wel intrek genomen in ons nieuwe kantoor in Meppel. Vanaf vandaag vind je InfraHealth in het Business Center in Meppel.

Ons nieuwe adres:  Blankenstein 265, 7943 PG in Meppel.

“Voor ons een heel logische locatie, want het ligt heel centraal in het kerngebied waarin onze klanten zich bevinden. Meppel is daarom een perfecte uitvalsbasis voor ons team.” Verteld Niek Ferwerda, managing partner bij InfraHealth. Het kantoor biedt ons de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, we zitten immers veel bij de klant en dan kom je elkaar als collega’s soms gewoon te weinig tegen. 

“Het is prettig en goed om elkaar regelmatig te zien” Vult collega van Niek en eveneens managing partner Jan van Pijkeren aan. “Niet alleen om zaken te bespreken die betrekking hebben op onze eigen organisatie, maar ook om de vraagstukken die we van onze opdrachtgevers krijgen met elkaar door te nemen. We hebben ieder onze eigen specialiteit en vullen elkaar in kennis en kunde goed aan. Dat helpt bij het bedenken en ontwikkelen van de beste oplossingen voor de vraagstukken van de klant.”

Tjerry Hoekstra is de derde partner binnen InfraHealth en heeft de focus op de verdere ontwikkeling van de domotica tak binnen het bedrijf. “We hebben met het oprichten van HealthDomotics als label binnen InfraHealth heel duidelijk gekozen om domotica binnen de zorg onderdeel te maken van ons dienstenpakket. Daar ligt mijn aandacht en ons nieuwe kantoor is dus ook direct het huis van HealthDomotics.”

“Het is gewoon een lekkere plek om te werken”: zegt Jacco Vermeer, consultant bij InfraHealth. “We zijn reuze trots op onze nieuwe stek en we nodigen iedereen dan ook van harte uit voor een kop koffie en een goed gesprek!”

Relevante artikelen